Ons team

- Wie werken bij Keukenhuis Roden?

Veel kennis en creativiteit

Samen hebben wij bijna 40 jaar ervaring in de keukenbranche, in verschillende keukenvakzaken. Deze combinatie maakt dat we een sterk team vormen met veel kennis en creativiteit. Wij zijn goed op elkaar ingespeeld en wat de een niet weet, weet de ander wel weer. Zo vullen we elkaar perfect aan en houden we elkaar scherp. Persoonlijk contact met de klant vinden wij belangrijk. Zo heeft u hier altijd hetzelfde aanspreekpunt waar u terecht kunt met vragen maar ook als u een klacht heeft.
Kees van der Ploeg - Keukenhuis Roden

KEES VAN DER PLOEG

Eigenaar, verkoop / advies

Van begint tot eind zorgen voor een uitmuntend eindresultaat. Passie voor keukens die met zorg worden ontworpen, besteld, geleverd en gemonteerd. "Het kan gewoon" Aandacht op alle fronten.

Ruth Bandringa - Keukenhuis Roden

RUTH BANDRINGA

Medewerker, verkoop / advies

“Een keuken is nooit hetzelfde. Geen wonder ook, want geen mens is natuurlijk hetzelfde! Laat staan de ruimte waar de keuken in komt te staan. Het is altijd weer een verrassing wat voor keukenontwerp er uit komt rollen. Het is ontzettend leuk om met mensen mee te mogen denken over hun toekomstige keuken. En als de keuken dan eindelijk geplaatst is, en de klant is enthousiast over het eindresultaat; daar word ik héél blij van!”

Lenn Hagenauw - Keukenhuis Roden

Lenn Hagenauw

Medewerker, verkoop / advies

Sinds 2015 werkzaam in de keukenbranche. Met mijn jonge geest en deskundig advies sta ik iedere dag klaar om u op de juiste manier te adviseren over uw nieuwe droomkeuken. Van schets tot kwaliteitscontrole alles wordt eraan gedaan om u in perfectie te helpen. Enthousiaste klanten is dan ook mijn drijfveer.

Wilt u advies over een nieuwe of uw bestaande keuken?

Bel: 050-211 53 65 of stuur een bericht.