Succesvolle start voor Keukenhuis Roden

Met Keukenhuis Roden wilde Van der Ploeg terug naar de basis: een kleinschalige keukenzaak waar de klant echt centraal staat. "Ik wilde weer tijd hebben voor de klant. Bij Keukenhuis Roden draait alles om oprechte aandacht." In het assortiment zitten keukens van Keller en Nobilia en apparatuur van Siemens, Atag en Inventum. "Het zijn topmerken met een superieure prijs-kwaliteitverhouding", zegt Van der Ploeg. "Ik verkoop alleen merken waar ik voor de volle 100% achter sta."

Optimalisatie
De gehele klantreis – van oriëntatie tot aftersales – is geoptimaliseerd. Dankzij de nieuwste software op keukengebied worden fouten voorkomen en heeft de klant duidelijkheid over de levering en montage. Van der Ploeg kiest er in het begin zelfs voor om de keukens zelf af te leveren bij de klant om er zo zeker van te zijn dat keukens zonder beschadigingen worden geleverd.

Tevreden klanten
De oprechte aandacht en zorgvuldigheid worden gewaardeerd. De eerste klanten zijn heel tevreden met hun nieuwe keuken. Hiermee maakt Keukenhuis Roden de slogan 'Eindelijk goed geholpen' helemaal waar. De naam 'Keukenhuis Roden' gaat als een lopend vuurtje rond, wat zorgt voor veel klandizie. Van der Ploeg is uitermate tevreden met de resultaten sinds de opening. "Als je begint hoop je natuurlijk dat je het goed gaat doen, maar dat het zo snel zou gaan had ik niet verwacht. Wij beseffen ook dat wij niet naast onze schoenen moeten gaan lopen, maar dat wij altijd ons best moeten blijven doen."

Logistiek
Van der Ploeg bezorgde eerst nog alle keukens zelf. Dit bleek op een gegeven moment niet meer haalbaar. "Je kunt maar op één plaats tegelijk zijn. Als je zegt dat je een perfecte service biedt, ook na de verkoop, dan moet je dit kunnen waarmaken. Daarom heb ik besloten toch iemand voor de bezorging aan te nemen." In Henk Noordmans vond Van der Ploeg een persoon die zo mogelijk nog nauwkeuriger werkt dan hijzelf.

Keukenadviseurs
Tijd nemen voor de klant en oprechte aandacht bieden kan alleen met voldoende bezetting. Sinds de opening staat Van der Ploeg samen met keukenadviseur Ruth Bandringa in de winkel. Samen zijn ze goed voor 40 jaar ervaring in de keukenwereld. Zij krijgen nu ondersteuning van Erik Kleiker en Lenn Haganauw, twee 'mensenmensen' met een gezonde obsessie voor keukens.

Het team van Keukenhuis Roden heet u graag van harte welkom in de showroom op Kanaalstraat 35 in Roden. 050-211 53 65 | www.keukenhuisroden.nl

Wilt u advies over een nieuwe of uw bestaande keuken?

Bel: 050-211 53 65 of stuur een bericht.