Keukenhuis Roden kent alle hedendaagse keukenoplossingen

RODEN - Bij Keukenhuis Roden parkeer je gemakkelijk voor de deur. De showroom is onlangs volledig verbouwd en bevat elf keukenopstellingen waarmee de meeste van de hedendaagse keukentrends in beeld worden gebracht. Een jong dynamisch team geeft advies. "We zijn gevestigd aan dezelfde straat als de bekende kampeerwinkel", duidt Kees van der Ploeg de locatie. Hij is sinds 1 januari de nieuwe eigenaar.                             

Keukenhuis Roden was veertig jaar bekend onder de noemer Keukencentrum Roden. Kees van der Ploeg: "De zaak heeft jarenlang een goede naam gehad. Dat merkte ik toen na de heropening in januari vele klanten binnenliepen omdat ze hier ooit hun keuken hebben gekocht. Nu ze van mond-tot-mond horen dat de zaak volledig is gemoderniseerd, vinden ze het pad gemakkelijk terug."

Het team bestaat uit drie adviseurs. Kees van der Ploeg heeft jarenlang ervaring in de keukenbranche. Ruth Bandringa eveneens. Zij is de dochter van de vorige eigenaar en na de overname bij Keukenhuis blijven werken. Lenn Hagenauw maakt als jonge keukenadviseur het team compleet. "Kennis van zaken vinden wij belangrijk."

Elf toonaangevende keukens vullen de showroom. "We zijn dealer van gerenommeerde keukenmerken. Onze werkbladen komen van regionale leveranciers. We tonen volop mogelijkheden, ook voor de luxere en/of gasloze keuken. Hoe gaat de deur van een koelkast open in een greeploze keuken? Hoe ogen de keukenkastjes met binnenverlichting? Doordat we zijn aangesloten bij een grote inkooporganisatie kunnen we prijstechnisch prima mee met 'de grote jongens'.

Het Keukenhuis Roden werkt met software dat 3D-tekeningen met bijbehorende offerte vlot oplevert. "De klant kijkt mee via een groot beeldscherm op de wand. Gewenste veranderingen zijn snel gerealiseerd.
Keukenhuis Roden werkt met een vast, eigen montageteam. "Eén aanspreekpunt dat betrokken is bij de klant, van de adviesgesprekken tot de oplevering, vinden wij belangrijk.

Keukenhuis Roden | Kanaalstraat 35, Roden | Geopend van maandag tot en met zaterdag vanaf 10.00 uur; donderdag koopavond; zaterdag 17.00 uur gesloten | 050-2115365 | www.keukenhuisroden.nl


                     

Wilt u advies over een nieuwe of uw bestaande keuken?

Bel: 050-211 53 65 of stuur een bericht.